Camere

Cauta o camera disponibila

CAMERA SINGLE

Dotate cu 2 paturi confortabile de tip single, mobilier modern, un birou pentru laptop și minibar, camerele Single se axează pe spațiu și confort. Check-in şi check-out check-in: începând cu 14:00 pm check-out: până la 12:00 pm Early check-in și Late check-out Taxabil, în limita disponibilității. PARCARE AUTO Hotelul dispune de parcare proprie în curtea hotelului – 120 locuri ANIMALE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE ANIMALE DE COMPANIE.

Detalii

CAMERA MATRIMONIALA

Dotate cu un pat confortabil de tip Queen Size, mobilier modern, un birou pentru laptop și minibar, camerele Business Double se axează pe spațiu și confort.   Check-in şi check-out check-in: începând cu 14:00 pm check-out: până la 12:00 pm Early check-in și Late check-out Taxabil, în limita disponibilității.   PARCARE AUTO Hotelul dispune de parcare proprie în curtea hotelului – 120 locuri ANIMALE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE ANIMALE DE COMPANIE.

Detalii

APARTAMENT BUSINESS

Apartamentul Business este dotat cu un dormitor matrimonial (cu pat tip Queen Size) şi un living confortabil, în care a fost integrat şi spaţiul de lucru. PARCARE AUTO Hotelul dispune de parcare proprie încurtea hotelului – 120 locuri ANIMALE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE ANIMALE DE COMPANIE.

Detalii