Restaurant

Recent renovat, elegantul restaurantPacific”, decorat într-un stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 170 de persoane, combină spaţiile deschise cu separeuri discrete ce oferă intimitate şi confort.
Preparatele irezistibile, serviciile de calitate, terasa incantatoare, muzica de calitate – sunt doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra. Bucătarul Şef transformă fiecare moment petrecut aici într-un adevărat spectacol culinar oferind produse din bucătăria tradiţională românească (Tochitura „Pacific”) şi internaţională (Piept de raţă la cuptor cu caise confiate şi sos de portocale garnisit cu pilaf de orez; Piept de curcan în stil italian cu mozzarella, rucola şi sos „pesto”). Pentru copii am pregătit meniuri speciale cu preparate atent selecţionate: minitortilla de pui, mousse de iaurt cu fructe de pădure.
RestaurantulPacific” este cadrul ideal pentru organizarea de evenimente sociale: nunţi, botezuri, precum şi de evenimente „corporate”.
Hotelul Pacific este pregătit să-şi întâmpine oaspeţii şi să satisfacă cele mai exigente preferinţe culinare cu preparate din bucătăria noastră tradiţională, bucătăria internaţională, fie ea clasică sau provenind din cele mai exotice colţuri ale lumii.