Nunti, botezuri si aniversari

NUNTA TIMISOARA

Programul dedicat Nunta la Hotel Pacific Timisoara este un serviciu personalizat al Hotel Pacific Timisoara.

Transformând fiecare eveniment într-o celebrare a fumuseții, a eleganței și a perfecțiunii, Nunta la Pacific își propune să ofere o nuntă de neuitat.

Veți beneficia de colaborarea și implicarea unei echipe de un înalt profesionalism și dedicate evenimentului dumneavoastră.

Magia nunților organizate la Restaurant Hotel Pacific Timisoara  se poate trăi în oricare dintre cele 2 săli diferite, ce oferă un spațiu generos de până la 170 de locuri. Alegeți un restaurant de nuntă în Timisoara la înălțimea așteptărilor!

BOTEZURI TIMISOARA

Momentul botezului este deosebit pentru fiecare familie, încărcat de emoții și bucurie. Noi vă suntem alături și îi pregătim bebelușului o frumoasă petrecere de bun venit.

BANCHETE DE ABSOLVIRE SI PETRECERI DE REVEDERE

Absolvirea este un moment important ce rămâne de neuitat, mai ales dacă îl sărbătoriți la Hotel Pacific Timisoara. După ani și ani, nimic nu poate fi mai emoționant decât revederea cu colegii de liceu sau facultate.Vă invităm să vă reîntâlniți la Hotel Pacific Timisoara și să rememorați farmecul acelor vremuri, împărtășind ca odinioară povești de suflet.

Hotel Pacific Timisoara oferă cadrul perfect pentru evenimente private sau corporate.Veți beneficia de colaborarea și implicarea unei echipe de un înalt profesionalism și dedicare pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.